Een Oranje Vrijmarkt in het centrum met heel veel optredens, demonstraties en nog veel meer koopjes..  Ook aan de innerlijke mens is gedacht. Churros, ijsjes, snacks,.... Er is van alles te krijgen. Dankzij de inzet van een groep nieuwe vrijwilligers gaat hij in 2018 gewoon door. 

Update 19-4-2018

Koningsdag, waar ga jij die vieren? Natuurlijk ook dit jaar gewoon in je eigen Drunen. (Gemeente Heusden) Samen met je kinderen, je ouders, je opa en oma of met je vrienden en vriendinnen. En gelukkig kunnen we dit ook dit jaar weer zeggen

 

De organisatie Koningsdag 2018 Drunen richt zich net als voorheen met Koningsdag op de inwoners van de gehele Gemeente Heusden (Elshout, Haarsteeg, Herpt, Hedikhuizen, Vlijmen en Nieuwkuijk) maar op die van Drunen in het bijzonder. En daar wordt in 2018 niets aan verandert. Want ook dit jaar staat het centrum van Drunen weer bol van gezelligheid voor jong en oud.   

 

ORANJE VRIJMARKT

 

Koningsdag 2014 Drunen Heusden Elshout Waalwijk Vrijmarkt centrum 

Vrijmarkt Koningsdag Drunen centrum, 2014, Gemeente Heusden

Drunen zingt en swingt

avondprogramma Koningsdag Drunen centrum, 2014, Gemeente Heusden

TERRAS

Dit jaar kennen we natuurlijk overdag de gewone terrasen op het Raadhuisplein. 

DSC_1728.JPG
DSC_1701.JPG
DSC_1630.JPG
DSC_1524.JPG
DSC_0093.JPG
DSC_0065.JPG
DSC_1709_edited.JPG
DSC_1699.JPG
DSC_0185.JPG
Vrijmarkt Koningsdag Drunen centrum, 2015, vrijmarkt Elshout Gemeente Heusden

Koningsdag 2018 

Voor het vijfde jaar presenteren wij u op Koningsdag "Drunen Zingt en Swingt" op het Raadhuisplein. Een meezingfestijn voor jong en oud dat uit moet gaan groeien tot het gezelligste ORANJE PARTY in de regio Midden-Brabant. Wil ook jij dit nieuwe evenement meemaken. Zorg dan dat je om 18:30 uur klaar staat op het Raadhuisplein in Drunen. 

Het lijkt een beetje vreemd, een plein vol zingende mensen. Maar na een paar nummers sta je gegarandeerd luidkeels mee te zingen. Een koor zingt voor en de mensenmassa zingt de liedjes mee. Om het je gemakkelijk te maken worden er krantjes met de teksten van de nummers uitgedeeld. Je hoeft dus niet dagen van tevoren de teksten uit je hoofd te gaan leren. Dit jaar met Het Groot Dwergonisch mannenkoor, gezelligheidskoor het Elshouts Akkoordje, Thom Craane en Randy Wa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ORANJEPARTY

Na negenen gaat het feestje op Koningsdag over naar een ware Oranje fuif. Lekker dansen, swingen, feesten. Samen al je vrienden en al die andere bekenden uit Drunen los gaan op geweldige muziek. En dit alles op het Raadhuisplein dat is omgetoverd tot een waar feestpaleis. Met een geweldige optredens en de Foute Party met DJ Joes van Hees (www.Party-Discoshow.nl)

 

Pure ontspanning in het centrum van Drunen. 

Drive in Show DJ Drunen